• Dansk
  • English

UC Viden

Kender du UC Viden?

National UC Viden portal 
UC Viden er Danmarks samlede portal for forsknings- og udviklingsaktiviteter i professionshøjskolesektorenUC Viden giver overblik over forsknings- og udviklingsaktiviteter ved VIA University College. Her har vi registreret publikationer, projekter, forsknings- og udviklingsaktiviteter, undervisningsforløb og konsulentydelser. Det er VIAs mål, at videnproduktion og -formidling tilgodeser og udfordrer samfundets behov - såvel regionalt som globalt.

I UC Viden finder du højt specialiseret viden inden for det pædagogisk-socialfaglige område, sundhed, det teknisk-merkantile område samt inden for design og business.

En helt ny funktionalitet er, at du kan abonnere på et emneområde nu, og få tilsendt mail, når nye publikationer bliver tilføjet.

 

Studenterportal 
Samling af studenterprojekter fra alle University Colleges i Danmark. Som VIA ansat og studerende kan man logge ind øverst til højre med WAYF, og angive VIA mail og password. Derved får man adgang til alle synlige projekter. Afsluttende projekter kan ses 5 år tilbage, og det er kun muligt at søge i dem, hvor de(n) studerende har valgt at selve opgaven må være synlig.


Forskningsregistrering/UC Viden

Hvordan registrerer du dit projekt/din forskning i UC Viden?

VIA bibliotekerne kan guide dig i forbindelse med forskningsregistreringen i UC Viden. Vi kan hjælpe med selve registreringen af projektet, men også med at få knyttet projektregistreringen og evt. relaterede rapporter og artikler sammen.  Derudover bistår vi også gerne med udarbejdelse af et CV samt oprettelsen af et ORCID (internationalt forsker id).

For mere hjælp se UC Viden siden på medarbejderportalen