Abonnér på Article

02/03/2021
lbga

Hvad skal du vide om ophavsret?

For at undgå at bryde loven om ophavsret, er det vigtigt for dig som studerende at kende reglerne for skanning og fotokopiering.

Når du skanner pensum og supplerende litteratur, må du skanne 20 % af et værk, dog maksimalt 30 sider af værket, og du må ikke dele filen med nogen uden for din husstand.

Læs om reglerne for skanning til personligt brug og fotokopiering her.

05/10/2021
lbga

Få gode studievaner og et godt studieliv

Nøglen til et godt studieliv er gode studievaner. Nu kan du tage et kursus i Studieteknik, hvor du kan lære mere om at tage gode notater, at læse til studiet og planlægge din tid. Du kommer omkring alt fra motivation og overspringshandlinger, til gruppearbejde og aktiv læring. Med gode råd og strategier, du kan anvende i dit studie med det samme. Læs mere her

Folder - ophavsret
20/05/2019

Ophavsret

Hvad skal du vide om ophavsret? - se folder. Må jeg kopiere, skanne og downloade? Må jeg dele digitale kopier? Må jeg citere? Hvordan anvender jeg billeder? Ret og pligt ift. UC Viden, etc.

Logo for open access
29/10/2021
skc

Del din viden, det er bæredygtigt!

Koblingen mellem Open Access og FN’s Verdensmål er indlysende. Open Access betyder fri adgang til videnskabelige artikler og da flere af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG) kræver input fra forskning, vil uhindret adgang til videnskabelig viden være en væsentlig faktor.

Studiestart
06/02/2018

Welcome to VIA Library

Visit your study library - VIA Library is ready to help you! We offer you book loans, full-text articles, help to manage references and reference lists, and a study environment - for individuals as well as groups. We look forward to see you!

sommer2016
23/06/2021

Sommerferie og ændrede åbningstider

Vær opmærksom på, at VIA Bibliotek har ændrede og forskellige lokale åbningstider og bemanding i sommerferieperioden, som strækker sig et stykke ind i august. Og vi har 24/7 åbent igen.

Se de enkelte adressers specifikke informationer på oversigten her.

Vel mødt igen og på gensyn!

09/06/2021

New Campus Horsens

The library on Campus Horsens has its last official opening day on Friday 25th June.

The library will reopen in mid-August at Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. You will find us in Block B at level 2.

09/06/2021

Flytning og Ny Campus Horsens

Biblioteket på Campus Horsens på C. M. Østergaards Vej har sidste officielle åbningsdag fredag d. 25. juni.

Biblioteket åbner igen medio august på Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. Du finder os i Blok B på niveau 2.

Abonnér på Article