• Dansk
  • English

Journal Citation Reports

Journal Citation Reports giver mulighed for at finde tidsskrifter med stor impact målt ud fra modtagne citationer. Det er således muligt at sammenligne over 26.600 tidsskrifter ud fra forskellige metrics, bl.a. det kendte Journal Impact factor (JIF), både et 2-årigt og 5-årigt JIF, men også andre metrics, f.eks. Journal Citation Indicator (JCI). JCI kan bruges til at evaluere tidsskrifter inden for et specifikt emneområde.  JCI måler således på den forventede citation for et dokument af samme alder (year), type og emnekategori, hvor værdien 1 er normalen og værdi over 1 betyder at dokumentet har modtaget flere citationer end forventet.

Databasen dækker tidsskrifter inden for Science, Social Sciences og Art & Humanities, dog er det ikke muligt at få Journal Impact factor opgivet for tidsskrifter inden for Art & Humanities. Man kan søge på titel, issn, emnekategori og keyword. Derudover kan man browse efter tidsskrifter og dernæst bruge forskellige filtre, så som emnekategori, udgiver, land/region, open access. Det er angivet, at man også snart for muligheden for at browse efter emnekategori, forlag og lande.

Adgang
Fra VIA adresser
Fjernadgang (Vælg VIA University College som din institution. Brug dit login til Studienet. Husk at angive hele mailadressen.)

Vejledning
Hent vejledning


Kontakt: Gudrun Hansen, guha@via.dk

27.08.2021