Hvor hurtigt kan jeg få fat i bogen?

• Er bogen hjemme på dit lokale VIA bibliotek, kan du selv finde den på hylden – se videoen Hvordan finder jeg bogen på hylden?. Du kan også reservere bogen og hente den, når du har modtaget en mail fra VIA Bibliotek, om at den står klar på afhentningshylden.
  • Er bogen udlånt på dit lokale VIA bibliotek, men hjemme på andre VIA biblioteker, vil der normalt gå mellem 2-3 hverdage, efter at du har reserveret den, til du får en mail om, at den kan hentes – se videoen Er min reservering kommet?
  • Er bogen udlånt på alle VIA biblioteker, er det ikke muligt at forudsige, hvornår din reservering er klar til afhentning. Undersøg om bogen står som håndbog eller pensumhyldebog på dit lokale VIA bibliotek, da du så kan læse i bogen på biblioteket.
  • Oplever du at alle eksemplarer af bogen er udlånt, og der er flere reserveringer på samme titel, er du velkommen til at kontakte dit lokale VIA bibliotek, der kan hjælpe med at finder alternative muligheder.