E-tidsskrifter med særlig adgang

På nogle VIA adresser vil der grundet uddannelsesprofilen være særlig adgang til udvalgte e-tidsskrifter. Her finder du en oversigt over disse tidsskrifter, hvor og hvordan du har adgang.

Nogle af tidsskrifterne kræver login (spørg på dit bibliotek).

Tidsskrift og linkÅrAdgang fraSådan får du adgang
365Design2014-Herning, Horsens og Aarhus C. Adgang for 20 samtidige brugereKontakt dit bibliotek (Herning, Horsens og Aarhus C) for password.
Dagens Medicin2011-Randers, Silkeborg, Aarhus C og Aarhus NPassword for Campus Aarhus C fås ved henvendelse til biblioteket.
Fysioterapeuten2002-Holstebro, Randers og Aarhus N
Gerontologi2001- Holstebro, Horsens, Randers og Aarhus N
Historie og samfundsfag2000-Aarhus CPassword for Campus Aarhus C fås ved henvendelse til biblioteket.
Madkundskab2007-Aarhus CPassword for Campus Aarhus C fås ved henvendelse til biblioteket.
Mandag Morgen2008-Alle VIA adresserFjernadgang med VPN eller WAYF. Se hvordan her.
Magasinet Arbejdsmiljø2013-Horsens og  Aarhus N
Månedsskrift for almen praksis2001-Randers, Aarhus C og Aarhus NPassword for Campus Aarhus C fås ved henvendelse til biblioteket.
Psyke og Logos2001-Alle VIA adresserFjernadgang med VPN. Se hvordan her.
Sprogforum1994-Holstebro, Silkeborg, Skive, Nr. Nissum, Aarhus C og Aarhus N
STEM-undervisning2010-Aarhus CPassword for Campus Aarhus C fås ved henvendelse til biblioteket.
Saar1993-Holstebro, Horsens, randers, Silkeborg og Aarhus NPassword står i nyeste nr. af papirtidsskriftet
Tid & Tendenser2008-Herning, Horsens og Aarhus CKontakt dit bibliotek (Herning, Horsens og Aarhus C) for password.
Tidsskrift for bolig- og byggeret (TBB Karnov)*1998-Holstebro, Horsens og Aarhus CKun adgang på campus
Tidsskrift for dansk sundhedsvæsen2011-Holstebro, Randers, Aarhus C og Aarhus N
Tøj2012-Herning, Horsens og Aarhus C. Adgang for 20 samtidige brugereKontakt dit bibliotek (Herning, Horsens og Aarhus C) for password.
Ugeskrift for læger**2002-Alle VIA adresserIP-styret adgang, fjernadgang med VPN
Vejlederforum2004-Alle VIA adresserFjernadgang med VPN. Se hvordan her.

* Der må ikke tages nogen former for elektroniske kopier af dokumenter eller stykker af dokumenter, herunder fremsendelse af uddrag via e-mail eller lignende. Produktet må ikke udnyttes kommercielt.
**Udvalgte artikler fra Ugeskrift for læger kan også findes i Infomedia 2005-, som alle i VIA har adgang til