• Dansk
  • English

E-Tidsskrifter

VIA Bibliotek tilbyder elektronisk adgang til tidsskrifter. Søg og find tidsskrifterne og deres artikler ved at indsætte tidsskriftets titel i listen nedenunder. Der er fjernadgang via WAYF.

Alfabetisk liste over tidsskriftsabonnementer

BrowZine - visuel emne-/søgeindgang til elektroniske tidsskrifter

BrowZine er et program, som gør det muligt at læse og orientere sig i nye numre af elektroniske tidsskrifter.
Du kan læse eller downloade artikler fra langt de fleste af de engelsksprogede, elektroniske tidsskrifter, som VIA Bibliotek abonnerer på.

I BrowZine kan du oprette en personlig tidsskriftsreol med dine foretrukne tidsskrifter og artikler og på den måde holde dig opdateret med ny faglig viden.
BrowZine findes både som hjemmeside og som app til smartphone.

Der er adgang på VIA adresser og hjemmefra med Wayf. Du kan læse mere om BrowZine i denne vejledning.

Adgang til BrowZine
 


Hold dig opdateret
Find vejledninger til udvalgte tidsskriftspakker og databaser på, hvordan du kan opsætte nyhedsovervågning på nyeste tidsskriftsnummer eller faglige emner. 

 

Vejledning til tidssskriftspakker
IDUNN
Taylor & Francis
Hvad er alerts på indholdsfortegnelser

Litteraturovervågning - vejledning til databaser
Cinahl 
PsycInfo
PubMed


Information om tidsskriftstitler

Ulrichs Web: En fortegnelse med detaljeret information om mere end 300.000 tidsskrifter og serier, både videnskabelig og populærvidenskabelige. Her findes bl.a. oplysning om indeksering (hvilke databaser indekserer tidsskriftet).  Der er gode søgefaciliteter med afgrænsning til bl.a. peer reviewed titler og open access titler.

Bestil udenlandske videnskabelige artikler som VIA ikke har adgang til på: http://statsbiblioteket.dk/videnskabeligeartikler/