• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Ernæring og sundhed
Logo for Ebsco

APA PsycINFO

Den største ressource med peer-reviewed litteratur inden for adfærdsvidenskab og mental sundhed. Inkluderer internationalt materiale udvalgt fra tidsskrifter på en række sprog.

Resume af akademiske tidsskriftsartikler, bøger, bogkapitler og afhandlinger.

Logo for CABI

CAB Direct

CAB Direct er en omfattende referencekilde inden for de anvendte biovidenskaber, der omfatter de bibliografiske databaser CAB Abstracts og Global Health. Fagligt dækkes folkesundhed, sundhedsfremme, epidemiologi, miljø, ernæring, sundhedsvæsen, sygdomme og levnedsmidler.

Logo for Cochrane

Cochrane Library

Evidensbaserede databaser med månedsvis opdateringer, herunder The Cochrane Database of Systematic Reviews. Det er systematiske oversigter over de forsøg, som undersøger effekten af en given behandling.

Logo for Embase

Embase

Sundhedsfaglig database, som er relevant indenfor biomedicin, farmakologi, fysioterapi, ernæring og ergoterapi. En europæisk pendant til Pubmed.  

Logo for Ebsco

GreenFile

Greenfile er en artikeldatabase, hvor der findes artikler om menneskets påvirkning af miljøet, herunder emner som bæredygtighed, global opvarmning og grøn energi.

Logo for PubMed

PubMed

Medicinsk database

Logo for Scopus

Scopus

Scopus er en tværfaglig database, og den største citationsdatabase med citationer fra 1996 og frem

Dekorativt billede

Sundhedsstatistik

Sundhedsstatistik - en guide

Logo for Web of Science

Web of Science Core Collection

Web of Science Core Collection er en en meget anerkendt citationsdatabase, som indekserer de mest indflydelsesrige tidsskrifter og konferencer inden for alle fagområder.

Abonnér på Ernæring og sundhed