Abonnér på Aktuelt

cfu
03/12/2019
lbga

Du kan streame TV udsendelser på mitcfu.dk

Ved du, at du som VIA studerende og ansat har adgang til masser af danske og udenlandske tv-udsendelser på mitcfu.dk? Og du må bruge tv-udsendelserne i din forberedelse, din opgave og din undervisning.

OA uge 43 - forside
10/10/2019

Orange uge 43 - Open Access

Tak til jer, der medvirkede i filmene, på informationsskærmene og opsøgte os til en snak om Open Access under Open Access ugen.
Vi svarer på spørgsmål hele året og du kan altid læse mere på vores Open Access side, se filmene samt hente en poster. Du finder det hele her.

FAQ post-it
10/09/2019
lbga

Nu kan du få hjælp til biblioteket 24/7

VIA Bibliotek har produceret en lang række film og tekster som svar på de spørgsmål, der ofte bliver stillet på biblioteket. Nu kan alle få hjælp også uden for bibliotekernes bemandede åbningstider.

Folder - ophavsret
20/05/2019

Ophavsret

Hvad skal du vide om ophavsret? - ny folder. Må jeg kopiere, skanne og downloade? Må jeg dele digitale kopier? Må jeg citere? Hvordan anvender jeg billeder? Ret og pligt ift. UC Viden, etc.

LL_Lille_Foto_Literatursøgning1
02/04/2019
mp

Bliv bedre til at søge litteratur

Du kan nu tage et online kursus på ItsLearning, hvor du lærer at søge optimalt på biblioteksportalen. Du lærer bl.a. hvordan du får fat i artikler online eller fysisk og hvordan du holder dig fagligt opdateret.

Abonnér på Aktuelt