Abonnér på Aktuelt

Folder - ophavsret
20/05/2019

Ophavsret

Hvad skal du vide om ophavsret? - ny folder. Må jeg kopiere, skanne og downloade? Må jeg dele digitale kopier? Må jeg citere? Hvordan anvender jeg billeder? Ret og pligt ift. UC Viden, etc.

LL_Lille_Foto_Literatursøgning1
02/04/2019
mp

Bliv bedre til at søge litteratur

Du kan nu tage et online kursus på ItsLearning, hvor du lærer at søge optimalt på biblioteksportalen. Du lærer bl.a. hvordan du får fat i artikler online eller fysisk og hvordan du holder dig fagligt opdateret.

Mendelay
14/02/2018

Mendeley

VIA Library has bougt access to Mendeley (Institutional editio

learninglibliste.png
19/03/2019
lbga

LearningLib

Kender du LearningLib? En open source platform, hvor du finder "korte læringsobjekter indenfor informationsfaglige områder" produceret af danske biblioteker.

uc viden
10/01/2019
mp

Kender du "UC Viden Studenterportal"?

På denne portal kan du finde en samling af studenterprojekter fra alle University Colleges i Danmark. Skal du i gang med din egen bacheloropgave, kan du måske blive inspireret her...

Abonnér på Aktuelt