Vi har fået nyt bibliotekssystem

Vi har fået nyt bibliotekssystem, og der er nogle fejl vi arbejder på at løse. Vær derfor opmærksom på følgende:

• Det er pt ikke muligt at betale mellemværender/gebyrer på vores hjemmeside. Du kan istedet overføre beløbet på Reg. nr. 0216 - Konto 4069152538. HUSK : I feltet - oplysninger til modtager - skrives: 709905/GEBYR, dit navn og fødselsdato. På den måde kan vi efterfølgende slette gebyret.
  • Lånerstatus og reserveringer. Man kan ikke altid se titlerne på lån fra andre biblioteker. Det samme gør sig gældende for nogle reserveringer på VIA Bibliotekers egne materiale. Hvis du gerne vil have oplyst titlerne, så kontakt bibliotekspersonalet.
  • Der kommer en fejl når man prøver at reservere et tidsskrifts nummer. Kontakt bibliotekspersonalet, så hjælper vi med at reservere.
  • Det er ikke muligt at få adgang til ”læs online” ved tidsskrifts- og avisartikler. Gå direkte til Infomedia og fremsøg artiklen: https://www.bibliotekerne.via.dk/da/side/infomedia
  • Antal reserveringer vises ikke ved de enkelte bøger. Alle bøger står til at have 0 reserveringer.
  • Nogle får fejl ved forny alle - brug istedet forny ud for hvert materiale.

Der arbejdes på at udbedre fejlene, og vi opdaterer på vores hjemmeside i takt med at fejlene bliver løst.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dit lokale bibliotek.

Oprettet: 19/06/2017