Refworks opsiges med udgangen af 2017

VIA Biblioteker har vurderet, at brugen af referencehåndteringsværktøjet Refworks har været så stærkt faldende de seneste år, at det ikke længere giver mening at opretholde abonnementet på licensen.  Refworks opsiges derfor med udgangen af 2017. Alle der brugt sin Refworks konto indenfor det seneste år er blevet kontaktet på mail.

Referencehåndteringsværktøjerne Zotero og Mendeley er selvfølgelig stadig tilgængelige, hvorfor vi anbefaler, at man bruger disse i stedet for.
VIA Biblioteker yder naturligvis hjælp, hvis du vil have flyttet dine referencer fra Refworks til Zotero eller Mendeley. Kontakt bibliotekspersonalet på dit lokale bibliotek herom.

Om Mendeley og Zotero
Flere uddannelser er allerede i fuld gang med at bruge Zotero pga. dansk brugergrænseflade, en mere intuitiv brug, bedre interoperabilitet med andre IT værktøjer (f.eks. Word) og enkel installation.
Mendeley er det foretrukne referencehåndteringsværktøj for medarbejdere, der er tilknyttet F&U aktiviteter. Bl.a. på grund af gode muligheder for deling på tværs af forskellige institutioner og en stærk integration med sociale medier.

Oprettet: 21/09/2017