Ny adgangsmåde til Infomedia

Henover sommeren er der kommet en ny adgang til infomedia. Når du er på VIAs netværk får du adgang ved at klikke på autologin.

Du finder som altid linket til Infomedia på vores hjemmeside: https://www.bibliotekerne.via.dk/da/side/infomedia

Her kan du også finde både vejledning og videoguide til at komme godt i gang med Infomedia.

Hvis du ikke allerede kender Infomedia, så har du derigennem adgang til at søge artikler fra:

• 17 landsdækkende dagblade (Bl.a. Politiken, Jyllands posten, Berlingske og Licitationen – Byggeriets dagblad)
  • 80 regionale og lokale dagblade
  • 452 lokale ugeaviser
  • 562 magasiner (Det brede udvalg af magasiner indeholder bl.a. Ugeskrift for læger, Sygeplejersken, Dagens byggeri, Tænk, Socialrådgiveren, markedsføring, kommunen)
  • Webkilder, Nyhedsbureauer,radio og tv indslag

Det er forskelligt fra udgiver til udgiver, hvor langt dagbladene og magasiners arkiv går tilbage til, og det er også forskelligt om artiklerne er i ren tekst eller om de er med illustrationer som udgivet i dagbladene og magasinerne.

Hvis du har spørgsmål til Infomedia eller har brug for hjælp til at komme i gang, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale bibliotek.

Oprettet: 09/08/2017