Nørre Nissum

Uge

Nørre Nissum

NrNissum760

Studiebiblioteket i Nørre Nissum har det som sin primære opgave at vejlede, undervise og støtte studerende og medarbejdere på uddannelserne i Nørre Nissum i litteratur– og informationssøgning og referencehåndtering.

Studiebiblioteket er også et almindeligt bibliotek med fysiske materialer primært indenfor læreruddannelsens fagområder desuden har vi en bred samling indenfor kristendom, historie og drama. Derudover abonnerer biblioteket på en række internationale databaser indenfor det pædagogiske og lærerfaglige felt og andre e-resurser af relevans for lærerstuderende.

Vil du vide mere om bibliotekets tilbud til dig som VIA studerende, så læs mere på studienet.via.dk.

Er du ikke studerende eller ansat i VIA University College har du mulighed for at benytte biblioteket ved personligt fremmøde i åbningstiden.

Kontakt på mail eller telefon
Fornyelser, hjemkaldelser, lån fra andre biblioteker:
Biblioteksmedhjælper Lone Kvaalen - lokv@via.dk - telefon 8755 1760.

Faglig vejledning og reference spørgsmål:
Anne-Vibe Sellneravse@via.dk

Biblioteket Læreruddannelsen og HF