Campus Randers

Uge

Campus Randers

Randers

Pædagogisk Sundhedsfagligt Bibliotek på Campus Randers er et uddannelsesbibliotek for alle studerende og ansatte ved VIA University College.

Biblioteket tilbyder et levende studiemiljø med studiepladser både til læsning og gruppearbejde. Vi udbyder også undervisning og vejledning i informationssøgning, referencehåndtering og flere andre fagrelevante emner.

Du har adgang til fysiske og digitale materialer inden for emneområderne pædagogik, psykomotorik og sygepleje. Du vil også kunne finde bøger om emner som undervisning, filosofi, afspænding, psykologi, musik, sociologi og drama. Herudover har du adgang til print og scan.

Få hjælp til lånernummer, pinkode og svar på mange andre spørgsmål her.

Der er åbent for studerende og ansatte på Campus Randers, også uden for den bemandede åbningstid.  Adgang er personligt VIA-kort med adgangskode.

Kontakt os også gerne for book-en-bibliotekar eller fagspecifik litteratursøgning:

Biblioteket på studienet:
Link til studienet.

Biblioteksudvalget på Campus Randers.