Campus Randers

Uge

Campus Randers

Randers bibliotek
Pædagogisk Sundhedsfagligt Bibliotek er et uddannelsesbibliotek for alle studerende og ansatte ved VIA University College.

Vi er bibliotek for de 4 uddannelser på Campus Randers:
Psykomotorikuddannelsen, Sygeplejerskeuddannelsen, Pædagoguddannelsen og Læreruddannelsen.

Biblioteket dækker emneområderne pædagogik, medicin, sygepleje og andre pædagogiske og sundhedsfaglige emner. Du vil også kunne finde bøger om emner som filosofi, afspænding, psykologi, musik, sociologi, drama, ledelse og organisation.

• Vi indkøber og formidler bøger, håndbøger, tidsskrifter, og stiller licenser og databaser til rådighed for bibliotekets brugere.
  • Vi formidler lån af bøger og kopier af artikler fra danske og udenlandske biblioteker.
  • Vi underviser studerende i biblioteks- og informationssøgning på forskellige moduler i de 3 uddannelser.
  • Vi giver også individuel vejledning til større opgaver. "Book en bibliotekar" ved at kontakte os på telefon eller mail.

Der er åbent for studerende og ansatte på Campus Randers også uden for den bemandede åbningstid.  Adgang er personligt VIA-kort med adgangskode.

Biblioteksudvalg

Biblioteksudvalget på Campus Randers består af både bibliotekspersonale, ledelse, undervisere og studerende. Biblioteksudvalget mødes to gange årligt og drøfter bibliotekets virksomhed. Se Kommissorium.

• Bibliotekets e-mail: randers.bib@via.dk
  • Charlotte Qvist, char@via.dk, kontaktperson for Sygeplejerskeuddannelsen
  • Tina Mahler Schmidt, tims@via.dk, kontaktbibliotekar for Psykomotorikuddannelsen og Læreruddannelsen (vikar)
  • Vibe Kromann Aachmann, vibe@via.dk, kontaktbibliotekar for Psykomotorikuddannelsen og Læreruddannelsen (pt. orlov)