Campus Silkeborg

Uge

Campus Silkeborg

Silkeborg side billede

Biblioteket Campus Silkeborg giver adgang til studierelevante informationsressourcer, der understøtter undervisning og udvikling på uddannelserne.

Biblioteket giver adgang til trådløst netværk, grupperum med mulighed for at tilslutte storskærm til din pc og en stillezone med ro til opgaveskrivning og fordybelse.

Biblioteket på Campus Silkeborg er offentligt. Det vil sige, at vi samarbejder med andre biblioteker, og det  er muligt som privatperson at låne materialer og at bruge bibliotekets online-ressourcer på biblioteket. Privatpersoner uden tilknytning til VIA, kan anvende bibliotekets e-ressourcer på stedet i åbningstiden.

Vi underviser og vejleder studerende og ansatte i informationssøgning, og tilbyder vejledning i brug af materialer og ressourcer. Vi afholder kurser og workshops med henblik på udvikling af søgefærdigheder, brug af databaser og korrekt håndtering af referencer.

Kontakt os hvis du har brug for fagspecifik vejledning i søgning:
Læreruddannelsen Claus Bjerg, email: cbj@via.dk
Sygeplejerskeuddannelsen Anne-Kirstine Kristensen, email: akri@via.dk, evt. Birgit Truelsen Larsen bitl@via.dk