• Dansk
  • English
kontakt
UC viden ansatte
UC viden studerende
Podcast

Lav din egen podcast

Podcast er en ny blyant i det digitale penalhus. Med podcasts kan du nemlig lytte til lydoptagelser lige når det passer dig, de understøtter forskellige læringsstile og er en effektiv måde at forberede sig på. Nu kan du producere din egen podcast på professionelt udstyr, som du låner igennem dit VIA bibliotek - læs mere her.

Corona

VIA Bibliotek og COVID19

Bibliotekerne i VIA er åbne på normale vilkår undtagen VIA Bibliotek Campus C og N i Aarhus:

Gældende for Campus C: Biblioteket på Campus C er åbent, delvist også som studiearbejdssted: Har man har fysisk undervisning på campus, kan man anvende bibliotekets faciliteter hele dagen. Har man IKKE fysisk undervisning på campus, kan man hente og aflevere materialer efter kl. 14. Biblioteket er åbent 24/7 med kort.
 

Gældende for Campus N: Åbent på basalt niveau med begrænset adgang. Alle kan låne og aflevere materialer samt scanne/printe, og for BA-studerende på 7. semester gælder en særlig tilladelse til at benytte biblioteket som studiearbejdsplads i den bemandede åbningstid. Længerevarende vejledning bookes, kontakt din bibliotekar.

dialog bobler

Få vejledning af din bibliotekar

Du kan altid få hjælp og vejledning i litteratursøgning, referencehåndtering, kildekritik og meget andet på dit VIA Bibliotek.