• Dansk
  • English
Link til bibliotekernes kontakt og åbningstider
Link to Video Chat
Link til UC viden for studerende
Link til UC viden for ansatte
Dekorativt billede

Få viden om Google Scholar, statistik, notatteknik, Zotero…

Deltag i et af VIA Biblioteks kurser og bliv klogere på mange forskellige emner. VIA Bibliotek udbyder løbende kurser og flere af dem afvikles online.

Læs om kurserne og tilmeld dig her

Dekorativt billede

Få gode studievaner og et godt studieliv

Nøglen til et godt studieliv er gode studievaner. Nu kan du tage et kursus i Studieteknik, hvor du kan lære mere om at tage gode notater, at læse til studiet og planlægge din tid. Du kommer omkring alt fra motivation og overspringshandlinger, til gruppearbejde og aktiv læring. Med gode råd og strategier, du kan anvende i dit studie med det samme. Læs mere her

Podcast

Lav din egen podcast

Podcast er en ny blyant i det digitale penalhus. Med podcasts kan du nemlig lytte til lydoptagelser lige når det passer dig, de understøtter forskellige læringsstile og er en effektiv måde at forberede sig på. Nu kan du producere din egen podcast på professionelt udstyr, som du låner igennem dit VIA bibliotek - læs mere her.

Dekorativt billede

Få vejledning af din bibliotekar

Du kan altid få hjælp og vejledning i litteratursøgning, referencehåndtering, kildekritik og meget andet på dit VIA Bibliotek.

Dekorativt billede

Kurser

Biblioteket udbyder løbende en række gratis tilvalgskurser og workshops, hvor du kan dygtiggøre dig i f.eks. referencehåndtering med Zotero, Kommaregler og Sundhedsstatistik.
 Kurser for studerende         Kurser for ansatte